Blaga: Mai există nişte grupuleţe care au rămas pe dinafară şi fac jocurile lui Ponta

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Congresul comun de fuziune PDL-PNL, că "mai există nişte grupuleţe care au rămas pe dinafară şi care fac jocurile lui Victor Ponta", remarcând totodată că ”duşmanii noului partid pot fi propriile noastre orgolii”.

159 afișări
Imaginea articolului Blaga: Mai există nişte grupuleţe care au rămas pe dinafară şi fac jocurile lui Ponta

Blaga: Mai există nişte grupuleţe care au rămas pe dinafară şi fac jocurile lui Ponta (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Mai există nişte grupuleţe care au rămas pe dinafară şi care fac, direct sau indirect, jocurile lui Victor Ponta. Nu întâmplător, este vorba de aceea care au avut în mână unificarea dreptei în 2006 şi n-au făcut-o", a spus Vasile Blaga, în discursul ţinut în faţa liberalilor şi al democrat-liberalilor, fără a face nominalizări.

În acelaşi timp, el a arătat că duşmanii noului partid rezultat din fuzinea PDL şi PNL pot fi "propriile orgolii".

"Duşmanii noului partid pot fi propriile noastre orgolii", a spus Vasile Blaga, adăugând că democrat liberalii şi liberalii nu trebuie să-i dezamăgeasă pe români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici