Blaga: Niciodată nu o să o susţin şi nu o să o votez pe Udrea; o cunosc prea bine ca să fac asta

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a precizat marţi, într-o postare de Facebook, că îi garantează preşedintelui Traian Băsescu că niciodată nu o va susţine şi nu va vota pe Elena Udrea la Preşedinţia României, pentru că o cunoaşte "prea bine" ca să facă asta.

300 afișări
Imaginea articolului Blaga: Niciodată nu o să o susţin şi nu o să o votez pe Udrea; o cunosc prea bine ca să fac asta

Vasile Blaga (Imagine: Răzvan Chiriţă / Mediafax Foto)

"Îi garantez preşedintelui că niciodată nu o să o susţin şi nici nu o să o votez pe Elena Udrea la Preşedinţia României. O cunosc prea bine ca să fac asta", a arătat Blaga pe Facebook.

El a precizat că îi mulţumeşte lui Băsescu că a reevaluat PDL şi de câteva zile încoace acest partid "nu mai este partid de fesenişti".

i mulţumesc preşedintelui Băsescu care a evaluat PDL şi, de câteva zile încoace, nu mai este partid de fesenişti, ba chiar recunoaşte meritele acestui partid în devenirea sa politică. Ceea ce a afirmat astăzi preşedintele Băsescu, cum că eu aş fi folosit mesaje de tip PSD pentru a câtşiga conducerea partidului reprezintă o minciună. Din păcate pentru preşedintele Băsescu, membrii PDL ştiu adevărul şi ştiu că preşedintele Băsescu minte pe acest subiect. Oricum, eu remarc o schimbare de mesaj - preşedintele recunoaşte, la un an distanţă, că am câştigat corect în faţa Elenei Udrea conducerea PDL", a mai precizat Vasile Blaga.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, într-un interviu la Gândul Live, că, dacă ar candida la Preşedinţie, "categoric" ar pune votul său în urnă pentru Elena Udrea.

Traian Băsescu a mai declarat că nu poate spune că PDL şi în special conducerea acestui partid sunt un suporter al său.

"Eu nu am nimic împotriva PDL ca partid, oamenii ăştia m-au sprijinit, în organizaţii, m-au făcut preşedinte de două ori. Văd o ură la Vasile Blaga. I-aş recomanda să fie mai calm", a spus Traian Băsescu.

El a ţinut să precizeze că nu i-a făcut nimic lui Vasile Blaga, dar că nu recunoaşte în el "omul care a fost ministru", pentru că şi-a dus campania în interiorul PDL cu minciunile PSD, adică "Băsescu ne arestează primarii" şi "Băsescu a luat măsurile care ne-au prăbuşit în perioada crizei".

"Au fost minciunile lui Voiculescu şi PSD, de aceea m-am desprins de conducerea PDL, fără a uita şi fără a înceta să-i iubesc pe membrii de rând ai PDL", a mai spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici