Blaga: PSD are nevoie de slugi, nu ştie să guverneze. PNL va mai dăinui 140 de ani după fuziune

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sâmbătă la Braşov, în faţa aleşilor locali PNL-PDL, că s-a dovedit faptul că PSD are nevoie de slugi la guvernare, deoarece nu ştie să guverneze, făcând previziunea că PNL după fuziune va mai ”dăinui cel puţin 140 de ani”.

123 afișări
Imaginea articolului Blaga: PSD are nevoie de slugi, nu ştie să guverneze. PNL va mai dăinui 140 de ani după fuziune

Blaga: PSD are nevoie de slugi, nu ştie să guverneze. PNL va mai dăinui 140 de ani după fuziune (Imagine: Lucian Rădulescu/Mediafax Foto)

Liderul PDL a declarat că ACL nu are voie ”să lase România pe mâna PSD”, menţionând că este vorba de ”un partid care a învăţat de la comunişti să bage frica în oameni”.

Ei nu ştiu să guverneze în parteneriat, ei au nevoie numai de slugi la guvernare. Aşa au făcut şi au încercat şi în 2009, aşa au făcut şi cu dumneavoastră pe urmă. De aceea, dacă noi am lăsat toate orgoliile la o parte pentru a face această construcţie politică, vă cer tuturor să faceţi acelaşi lucru în fiecare localitate din ţară (...) Acest partid se va înscrie în octombrie, va fi rezolvată pentru totdeauna această problemă şi el vă dăinui pe scena politică şi mai puternic cel puţin 140 de ani cât are PNL până acuma”, a spus Blaga.

Liderul PDL a menţionat că în mod provizoriu pentru alegerile prezidenţiale este vorba de o alianţă, şi i-a îndemnat pe liderii locali să fie uniţi.

”Să ştiţi că cel mai bun prietene ţi-e fratele, că sângele apă nu se face, nu legăturile vremelnice pe ici pe colo cu câte un pesedist. Uitaţi de astea şi împreună gospodăriţi”, a mai spus Blaga.

El a afirmat că îl susţine pe Klaus Iohannis la prezidenţiale, inclusiv în calitate de coordonator de campanie, pentru că ”şi-a occidentalizat oraşul înainte ca România să intre în Uniunea Europeană”.

”În UE România a fost dusă după negocierile în genunchi făcute de PSD, evitând clauza de salvgradare, de Alianţa Dreptate şi Adevăr, adică tot de noi. Tot noi doi, tot cele două partide au muncit şi atunci împreună”, a mai declarat Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici