Blaga spune că acceptă şi premier tehnocrat dar cu miniştri politici

Vasile Blaga a spus că, dacă un partid ca PDL, cu 350.000 de membri, nu este în stare să pună patru guverne, atunci trebuie să plece acasă, el adăugând şi că va susţine guverne politice dar că ar accepta un prim-ministru tehnocrat pe termen scurt cu toţi ceilalţi miniştri numiţi politic.

131 afișări
Imaginea articolului Blaga spune că acceptă şi premier tehnocrat dar cu miniştri politici

Blaga spune că acceptă şi premier tehnocrat dar cu miniştri politici (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Partidul nostru va susţine guverne politice. Dacă acest partid, cu 350.000 de membri, nu este în stare să pună patru guverne, să plece acasă. Noi avem oameni, dar din păcate am luat mulţi de pe stradă care nu ne-au adus puncte", a spus el.

Blaga a adăugat că poate accepta un prim-ministru tehnocrat, pe termen scurt, dar în condiţiile în care ceilalţi miniştri să fie politici.

"Noi putem accepta pe o durată scurtă de timp un ministru tehnocrat (prim-ministru tehnocrat - n.r.) dar toţi miniştrii ceilalţi trebuie să fie miniştri politici, membri ai noştri, care să nu poată să se autonomizeze de noi, că au ajuns miniştri prin munca fiecăruia dintre noi", a spus el.

Vasile Blaga a mai spus că încurajează discuţiile la toate nivelurile între membrii partidului. "Dar, după ce linia partidului este stabilită, ea trebuie urmată de către toţi. Încurajăm şi dezbaterile între generaţii în partid, că trebuie folosit şi aplombul celor tineri, dar şi experienţa celor bătrâni. Cu o singură condiţie: să te pricepi la ceva. Că, din păcate, am promovat oameni care se pricep la toate şi nu se pricep la nimic. Asta e problema noastră în partid", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici