Blocajul de la Cameră continuă. Şedinţa Biroului Permanent nu s-a putut ţine nici miercuri

Şedinţa Biroului Permanent nu s-a putut ţine nici miercuri, fiind boicotată din nou de către reprezentanţii PSD şi PNL, în opinia PDL motivele acestora fiind total nejustificate.

21 afișări
Imaginea articolului Blocajul de la Cameră continuă. Şedinţa Biroului Permanent nu s-a putut ţine nici miercuri

Blocajul de la Cameră continuă. Şedinţa Biroului Permanent nu s-a putut ţine nici miercuri (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Vicepreşedintele Camerei Ioan Oltean a declarat că este pentru a şaptea sau a opta oară consecutiv când şedinţa conducerii Camerei nu s-a putut desfăşura din cauza boicotului PSD şi PNL.

El şi-a exprimat speranţa că preşedintele Camerei, Roberta Anastase, îi va invita luni pe liderii de grup la o întâlnire pentru a debloca situaţia de la Cameră.

Ioan Oltean şi-a mai exprimat speranţa că, după ce Curtea Constituţională se va pronunţa asupra Legii pensiilor, reprezentanţii opoziţiei vor găsi motive pentru a reveni la lucrările Camerei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici