Video Boc a transmis un mesaj parlamentarilor care susţin Guvernul, spunându-le că în 2012 vor fi mândri

Premierul Boc a ţinut să mulţumească parlamentarilor care susţin Guvernul, în finalul dezbaterilor privind moţiunea, spunându-le că ştie cât de greu le este să explice electoratului tăierile de salarii şi pensii, dar asigurându-i că, în 2012, vor fi priviţi drept cei care au scos România din criză.

15 afișări

"Dragi colegi care susţineţi arcul guvernamental, de la PDL, UDMR, UNPR şi grupul minorităţilor, ştiu prin ce treceţi în colegiile parlamentare, cât de greu vă este să staţi de vorbă cu oamenii şi să apăraţi aceste propuneri. Avem convingererea că pe termen scurt sunt soluţii dureroase, dar sănătoase pe termen mediu şi lung. Pentru prima dată în România, există politicieni care pun interesul ţării mai presus de cel personal şi electoral de moment", le-a spus Boc acestora, de la tribuna Parlamentului.

Şeful Executivului i-a asigurat că gestul de susţinere a Guvernului, printr-un vot de respingere a moţiunii de cenzură, va reprezenta pentru el, ca prim-ministru, şi întregul Guvern un semn de responsabilitate.

"Când vom merge în 2012 în faţa românilor pentru a le cere un nou vot, vom fi aceia care am scos România din criză, nu ca aceşti demagogi şi populişti care nu au avut curajul să ia decizii în momente dificile pentru ţară", a conchis Boc.

Discursul de final al premierului a fost din nou întrerupt de mai multe ori de vociferările parlamentarilor opoziţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici