Udrea: Dragi colegi de la balcoane, înţeleg că nu vă interesează banii care vin pentru investiţii

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a prezentat în plenul Parlamentului obiectivele ministerului, fiind nemulţumită că a fost criticată de parlamentarii Opoziţiei şi de faptul că invitaţii din lojile forului legislativ fluierau.

45 afișări
Imaginea articolului Udrea: Dragi colegi de la balcoane, înţeleg că nu vă interesează banii care vin pentru investiţii

Udrea: Dragi colegi de la balcoane, înţeleg că nu vă interesează banii care vin pentru investiţii (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

"Dragi colegi de la balcoane, înţeleg că nu vă interesează nici locurile de muncă, nici banii care vin în ţară pentru investiţii", a spus Udrea.

Ea a precizat că ministerul pe care îl conduce gestionează nu 3 miliarde de euro, cât susţinea deputatul PSD Aura Vasile, ci 4,3 miliarde de euro. "Numai că nu sunt bani din bugetul naţional, sunt bani europeni, alocaţi României pentru Programul Operaţional Regional 2007-2011", a explicat Elena Udrea.

Deputatul PSD Aura Vasile a venit la tribuna Parlamentului pentru a-i spune Elenei Udrea că este "singura persoană de pe Planeta Pământ" care "a primit un NUP fără să fie reclamată de forul Parlamentului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici