Boc despre candidatura la Preşedinţia României: Am o competiţie pentru preşedinţia asociaţiei de bloc

Fostul lider al PDL Emil Boc a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că nu este interesat să candideze la Preşedinţia României, priorităţile sale fiind legate de Cluj-Napoca şi de conducerea asociaţiei de bloc, unde "competiţia e mai grea decât în multe părţi".

390 afișări
Imaginea articolului Boc despre candidatura la Preşedinţia României: Am o competiţie pentru preşedinţia asociaţiei de bloc

Emil Boc (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Fostul lider al PDL Emil Boc a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Sibiu, răspunzând unei întrebări, că nu este interesat să fie candidatul PDL la alegerile prezidenţiale din 2014, deşi propunerea unora dintre colegii săi îl onorează.

"Eu am o competiţie pentru preşedinţia asociaţiei de bloc, care mă interesează foarte mult şi am de luptat foarte mult şi serios", a spus primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc.

El a mai spus că problemele oraşului Cluj-Napoca sunt prioritare pentru el în acest moment.

"Pe mine mă onorează foarte mult propunerile colegilor, dar priorităţile mele sunt legate de Primăria Cluj-Napoca şi, dacă e vorba de preşedinţie, să ştiţi că la asociaţia de bloc e mai grea competiţia decât în multe părţi", a glumit Emil Boc.

Emil Boc a însoţit-o, sâmbătă, la Sibiu, pe Elena Udrea, care le-a prezentat colegilor din organizaţia judeţeană a PDL Sibiu moţiunea cu care candidează la funcţia de preşedinte al PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici