Boc îi roagă pe ziarişti, după o scurtă declaraţie de presă, să nu alerge după el prin Parlament

Prim-ministrul Emil Boc le-a cerut ziariştilor, luni, după şedinţa de grup a deputaţilor PDL, să nu mai alerge după el prin Parlament, ca să nu se mai spună că "premierul fuge cu jurnaliştii pe coridor".

82 afișări
Imaginea articolului Boc îi roagă pe ziarişti, după o scurtă declaraţie de presă, să nu alerge după el prin Parlament

Boc îi roagă pe ziarişti, după o scurtă declaraţie de presă, să nu alerge după el prin Parlament (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Ce vă rog eu: nu mai fugiţi după mine, că zice lumea că fug eu după voi sau că fugiţi voi după mine. Am stat, v-am răspuns (la întrebări-n.r.), acum, haideţi, să stabilim un comportament", a spus Boc.

El le-a adresat această rugăminte ziariştilor după ce a participat la şedinţa deputaţilor PDL, unde a vorbit atât despre campania internă din PDL, cât şi despre asumarea răspunderii Guvernului pe Codul de Dialog Social şi salarizarea profesorilor.

Boc a ţinut o scurtă declaraţie pentru presă, după care a făcut apel de două ori la reprezentanţii mass-media să nu mai alerge după el.

"Vă rog, e neplăcut, să nu alergăm pe coridor, că pe urmă spuneţi că «uite, premierul fuge cu jurnaliştii pe coridor»", a adăugat Boc.

În urmă cu o săptămână, tot la Parlament, prim-ministrul Emil Boc le-a spus unor ziarişti care alergau după el pentru declaraţii că a făcut "destul sport" la viaţa lui şi are condiţie fizică, explicând apoi că nu a putut declara nimic înainte de o întâlnire pe care o avea cu senatorii PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici