Boc: Încetul cu încetul, dar sigur, gogoaşa Ponta-Antonescu se dezumflă

Premierul Emil Boc a declarat sâmbătă la Bacău, că "încetul cu încetul, dar sigur, gogoaşa Ponta-Antonescu se dezumflă" şi că locul celor doi lideri este cel pe care îl au şi astăzi, adică în opoziţie şi pentru următorul mandat.

642 afișări
Imaginea articolului Boc: Încetul cu încetul, dar sigur, gogoaşa Ponta-Antonescu se dezumflă

Boc: Încetul cu încetul, dar sigur, gogoaşa Ponta-Antonescu se dezumflă (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"În discuţia de astăzi (sâmbătă- n.r.) cred că am reuşit să disecăm şi să găsim cele mai bune soluţii pentru ceea ce înseamnă viitorul partidului. Eu spun că prin ceea ce am făcut şi prin ceea ce facem vrem să ne asigurăm că România va fi performantă şi PDL va câştiga", a declarat premierul la finalul întâlnirii cu democrat-liberalii din Bacău.

Boc le-a spus jurnaliştilor că prin ceea ce a făcu în ultimii doi ani Guvernul a "îndreptat" lucrurile care nu au funcţionat şi a luat măsuri dure, însă din acest an economia va intra "pe plus".

"Prin ceea ce am făcut în ultimii doi ani am îndreptat lucrurile care nu au funcţionat, am luat măsuri mai aspre, dar anul acesta terminăm cu partea de minusuri şi mergem cu partea de plus a economiei. Şi putem culege şi noi, şi partenerii de coaliţie roadele bune ale măsurilor care au fost luate în anii anteriori. În concluzie, încetul cu încetul, dar sigur, gogoaşa Ponta-Antonescu se dezumflă şi locul şi viitorul ei este cel pe care îl are astăzi, adică în opoziţie şi pentru următorul mandat", a declarat Boc.

El a spus că doar prin vorbe şi atacuri nu se poate construi, iar "altceva nu au făcut nici Ponta, nici Antonescu în ultimii doi ani".

Sâmbătă, premierul Emil Boc a plantat copaci în judeţul Bacău, într-o zonă afectată de inundaţii, susţinând că fiecare om ar trebui să planteze măcar un pom în fiecare primăvară.

Întrebat de jurnalişti ce plantează, premierul a spus că paltini.

De la Bacău, Emil Boc a plecat la Iaşi, unde şi-a prezentat moţiunea cu care candidează la şefia PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici