Boc: Legea bugetului va pleca săptămâna viitoare la Parlament spre aprobare

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, la Cluj, că Legea bugetului va fi trimisă, săptămâna viitoare, la Parlament spre aprobare, şi că Guvernul îşi va asuma, în 14 decembrie, răspunderea pe Legea salarizării.

17 afișări
Imaginea articolului Boc: Legea bugetului va pleca săptămâna viitoare la Parlament spre aprobare

Boc: Legea bugetului va pleca săptămâna viitoare la Parlament spre aprobare (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Boc a declarat, la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Cluj, că săptămânile viitoare vor fi decisive pentru adoptarea mai multor legi care vor creiona drumul creşterii economice în anul 2011.

"Săptămânile viitoare vor fi decisive la nivel naţional, începând cu Legea pensiilor în 7 decembrie la Camera Deputaţilor, în 14 decembrie asumarea răspunderii pe Legea salarizării, Legea bugetului va pleca, săptămâna viitoare, la Parlament spre aprobare. Sunt trei legi cheie, la care se adaugă Legea educaţiei, pe care o vom promova în continuare prin asumarea răspunderii. Acestea vor creiona drumul creşterii economice în 2011. Depinde de clasa politică românească, de înţelepciunea şi de maturitatea ei de a înţelege priorităţile României, astfel încât ţara să meargă pe creştere economică şi să îi asigurăm, pe termen mediu şi lung, prosperitate", a afirmat Emil Boc.

Emil Boc participă la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Cluj în cadrul căruia se alege noua conducere a filialei. Pentru funcţia de preşedinte al PDL Cluj candidează doar deputatul Daniel Buda, care deţine această funcţie din anul 2006.

La Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Cluj mai participă secretarul general adjunct Gheorghe Flutur, vicepreşedintele Ioan Oltean, ministrul MAI, Traian Igaş, ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, preşedinţi ai mai multor filiale judeţene ale partidului din Transilvania, parlamentari PDL. La eveniment a participat şi ministrul Dezvoltării Regionale, Elena Udrea.

La întâlnire sunt prezenţi aproape 700 de delegaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici