Boc: Pentru mine puţin contează durata mandatului de premier, ci soarta ţării

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, pe şantierul autostrăzii Bucureşti - Braşov, că pentru el contează soarta ţării şi mai puţin durata mandatului.

791 afișări
Imaginea articolului Boc: Pentru mine puţin contează durata mandatului de premier, ci soarta ţării

Emil Boc (Imagine: Theodor Pana/Mediafax foto)

"Vreau să ştiţi că pentru mine puţin contează durata mandatului de premier. Pentru mine contează soarta ţării şi să nu sacrificăm ceea ce am făcut. Eu în fiecare zi mă voi comporta la fel ca şi în prima zi, indiferent cât va fi mandatul de prim-ministru. Dar să nu uităm că la mijloc este stabilitatea econmică a României de care depinde traiul de zi cu zi al fiecărui român anul ăsta şi în anii următori", a afirmat Emil Boc.

Întrebat dacă va demisiona, premierul a răspuns că soarta Guvernului se decide în Parlament.

"În Parlament se discută toate aspectele care ţin de soarta şi de viitorul guvernelor pentru că, potrivit Constituţiei, Guvernul răspunde politic în faţa Parlamentului. Am disponibilitatea şi am susţinut sesiunea extraordinară a Parlamentului şi orice formă de dialog instituţional", a spus Emil Boc.

De asemenea, el a spus că preşedintele şi premierul şi-au sacrificat imaginea şi voturile pentru a scoate ţara din criza economică.

Boc a mai afirmat că dacă, în 2012, va continua creşterea economică începută anul trecut, românii vor avea garanţia că sunt "în afara oricărui risc de neplată a obligaţiilor sociale" şi că pot spera la mai bine pentru anii următori.

"Peste noapte nimeni nu poate face minuni, poate doar cei din opoziţie", a spus Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici