Boc şi lideri PDL se întâlnesc la Cotroceni cu Băsescu

Premierul Emil Boc şi o serie de lideri PDL se află, marţi, la ora transmiterii acestei ştiri, la Palatul Cotroceni, unde au o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu, au declarat surse oficiale.

25 afișări
Imaginea articolului Boc şi lideri PDL se întâlnesc la Cotroceni cu Băsescu

Boc şi lideri PDL se întâlnesc la Cotroceni cu Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întâlnirea cu şeful statului are loc după ce Emil Boc şi mai mulţi lideri din conducerea PDL s-au reunit, în cursul dimineţii, la Palatul Victoria, pentru a discuta înaintea noii sesiuni parlamentare şi a analiza activitatea membrilor Guvernului, pe care premierul o va prezenta miercuri grupurilor parlamentare democrat-liberale.

Printre liderii PDL prezenţi atât la întâlnirea de la Palatul Victoria, cât şi la cea de la Cotroceni se află preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

BPN al PDL a decis luni, ca grupurile parlamentare ale partidului să se întâlnească miercuri după-amiază la Parlament cu conducerea partidului, unde premierul va prezenta o evaluare a activităţii Guvernului şi a miniştrilor.

Premierul Emil Boc le-a spus, luni seară, celor prezenţi la şedinţa BPN al PDL, că după ce va prezenta grupurilor parlamentare ale partidului raportul de evaluare a miniştrilor va asculta punctele de vedere şi, după o consultare cu preşedintele, va veni cu propuneri legate de componenţa Cabinetului.

Surse din PDL au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că premierul a făcut aceste precizări după ce a fost întrebat de unii reprezentanţi ai PDL ce se va întâmpla din punct de vedere instituţional după ce şeful Guvernului va prezenta raportul în faţa parlamentarilor democrat-liberali.

Sursele citate au precizat că premierul a spus că întâlnirea cu grupurile PDL a fost programată pentru miercuri la ora 19.00. La această întâlnire ar putea participa şi preşedintele Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici