Boc: Un guvern de dreapta este singurul prieten al investitorilor

Continuarea politicilor populiste din perioada 2007-2008 ar fi dus România în situaţie de colaps şi nu ar fi permis asigurarea stabilităţii economice, fapt ce denotă că un guvern de dreapta este singurul prieten al investitorilor, a afirmat premierul Boc, la inaugurarea unui portal de informaţii IMM.

136 afișări
Imaginea articolului Boc: Un guvern de dreapta este singurul prieten al investitorilor

Boc: Un guvern de dreapta este singurul prieten al investitorilor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Dacă România ar fi continuat politicile populiste din perioada 2007-2008, am fi ajuns în colaps şi nu am fi avut stabilitate economică. Un guvern de dreapta este practic cel mai important şi, de fapt, singurul prieten al întreprinzătorilor şi al mediului de afaceri", a spus Boc.

În 2007-2008, Guvernul a fost condus de premierul liberal Călin Popescu Tăriceanu.

El a arătat că deschiderea portalului de informaţii va reduce durata în care întreprinderile mici şi mijlocii pot obţine date privind mediul de afaceri, de la 4-8 ore în prezent la 10-20 minute.

Premierul a dorit să verifice personal dacă noul portal funcţionează, accesând aplicaţia prin propriul I-Pad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici