Bogdan Aurescu, chemat marţi la şedinţa coaliţiei pentru a discuta problema imigranţilor

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va fi chemat marţi, la şedinţa coaliţiei de guvernare, pentru a discuta despre problema imigranţilor, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.

138 afișări
Imaginea articolului Bogdan Aurescu, chemat marţi la şedinţa coaliţiei pentru a discuta problema imigranţilor

Bogdan Aurescu (Foto: Marius Dumbraveanu / Mediafax Foto)

Liviu Dragnea a precizat că ministrul Bogdan Aurescu este aşteptat, la şedinţa coaliţiei, să prezinte situaţia legată de valul de refugiaţi şi implicaţiile pe care aceasta le are asupra României.

Preşedintele interimar al PSD, aflat la Budapesta, pentru a asista la meciul de fotbal Ungaria-România, a spus că a fost în Gara Keleti, unde a discutat cu unii imigranţi.

Pe de altă parte, Bogdan Aurescu şi ministrul de Interne Gabriel Oprea vor fi prezenţi miercuri în Parlament, unde vor face informări şi în faţa membrilor din comisiile speciale din Camera Deputaţilor din şi Senat pe tema imigranţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici