Boloş anunţă lansarea platformei prin care vor fi accesate cele 46 miliarde pentru marile proiecte

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Marcel Boloş a anunţat marţi lansarea platformei prin care vor fi accesate cele 46 miliarde pentru marile proiecte de investiţii din următorii ani.

390 afișări
Imaginea articolului Boloş anunţă lansarea platformei prin care vor fi accesate cele 46 miliarde pentru marile proiecte

„Am promis că pe 16 mai lansăm platforma prin care vom obţine cele 46 miliarde pentru marile proiecte de investiţii din următorii ani. Ei bine, astăzi găsiţi pe site-ul Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene noul sistem informatic, unde primele module sunt deja accesibile. România este într-un moment foarte important, cu un buget care este aproape dublu faţă de ceea ce a adus perioada de programare 2014-2020, dar şi faţă de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Buget care înseamnă drumuri noi, şcoli şi spitale dotate la cele mai înalte standarde şi o viaţă mai bună pentru cei vulnerabili”, a scris pe Facebook Marcel Boloş.

Acesta susţine că finalizarea sistemului informatic MySMIS2021/SMIS2021+ care stă la baza gestionării fiecărui cent din banii europeni de care dispunem era vitală.

„Îmbunătăţirea funcţionalităţilor platformei faţă de cea veche, prin automatizarea anumitor acţiuni în diversele etape din ciclul de viaţă al programului/proiectelor, va însemna pentru cei care accesează bani europeni eficientizarea şi accelerarea procesului de implementare a proiectelor”, a transmis ministrul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici