Buda: Ponta merită titlul de "Ipocrit al anului", vorbeşte de binele românilor când cresc preţurile

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, a declarat că premierul Victor Ponta merită titlul de "Ipocrit al anului 2013", pentru că a dat dovadă de "ipocrizie crasă" vorbind pe parcursul anului de binele românilor, în timp ce preţurile au crescut cu 3,7 la sută.

137 afișări
Imaginea articolului Buda: Ponta merită titlul de "Ipocrit al anului", vorbeşte de binele românilor când cresc preţurile

Daniel Buda (Imagine: Raul Stef / Mediafax Foto)

Daniel Buda a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că, potrivit Eurostat, preţurile în România au crescut cu 3,7 la sută, mult peste media europeană din punct de vedere al inflaţiei.

"Îi decernez titlul de "Ipocrit al anului 2013" lui Victor Ponta care, pe întreg parcursul anului, a dat dovadă de o ipocrizie crasă când a vorbit de binele românilor, în timp ce, cu nesimţire, a luat măsuri care duc la degradarea vieţii de zi cu zi a românilor. Ne spune cât de frumoasă e viaţa din România, dar nu ne spune că, potrivit Eurostat, preţurile în ţara noastră au crescut cu 3,7 la sută, mult peste media europeană din punct de vedere al inflaţiei. În România, inflaţia ajunge la o rată anuală de 1,2 la sută, în timp ce în UE inflaţia se afă în coborâre, ajungând la 0,9 la sută în 2013. Cu asta ar fi trebuit să înceapă Ponta elaborarea bugetului pe anul viitor, care este unul al neputinţei şi nepăsării faţă de viaţa românilor”, a spus Buda.

Potrivit acestuia, Victor Ponta ar trebui să îşi ceară scuze publice pentru taxele noi introduse, pentru inflaţia mărită, pentru creşterea preţului la carburanţi.

"Acest comportament al lui Ponta îl califică pentru titlul de "Ipocrit al anului 2013"”, a conchis liderul PDL Cluj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici