Bugetul pe 2017, pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern care a început la ora 19:45

Şedinţa de Guvern a început marţi la ora 19,45, pe ordinea de zi fiind proiectul legii bugetului de stat pe 2017.

735 afișări
Imaginea articolului Bugetul pe 2017, pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern care a început la ora 19:45

Bugetul pe 2017, pe lista şedinţei de Guvern care a început la ora 19,45 (Imagine: Shutter / Mediafax Arhiva Foto)

Pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de azi sunt incluse: proiectul legii bugetului de stat pe anul 2017, cel al bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017, proiectul de lege pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2017 şi Strategia fiscal-bugetară pentru perioada 2017-2019.

Primul ministru, Sorin Grindeanu a declarat, la sfârşitul şedinţei de Guvern de vineri, 27 ianuarie că, după şedinţa de CSAT va avea loc cea de Guvern, astfel încât proiectul de buget să ajungă la Parlament.

“Subiectul legat de proiectul de buget pe 2017 o să-l discutăm marţi, după şedinţa CSAT şi, imediat, pentru că ne dorim cu toţii, cred, să avem un buget pentru România cât mai repede adoptat de Parlament”, a declarat, vineri, 27 ianuarie, primul ministru, Sorin Grindeanu, la începutul şedinţei de Guvern.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici