Câciu: ️400 milioane de euro disponibile pentru IMM-uri pe o nouă linie de finanţare

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, anunţă fonduri de ️400 milioane de euro disponibile pentru IMM-uri pe o nouă linie de finanţare.

793 afișări
Imaginea articolului Câciu: ️400 milioane de euro disponibile pentru IMM-uri pe o nouă linie de finanţare

Câciu: ️400 milioane de euro disponibile pentru IMM-uri pe o nouă linie de finanţare

„O nouă etapă Start Up Nation (2024) începând cu al doilea trimestru al acestui an”, anunţă Câciu, pe pagina de Facebook.

În urma negocierilor purtate cu Comisia Europeană, Adrian Câciu spune că a obţinut acordul finanţării din bani europeni a programului Start Up Nation-ediţia 2024, prin Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

„Am atins în acest fel doua obiective: finanţarea Start Up Nation din bani europeni (obiectiv ratat de toate guvernarile anterioare), descentralizarea fondurilor alocate IMM-urilor către ministerul de resort, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului care trebuie să fie/să devină numărul unu în elaborarea de politici publice şi finanţări pentru economie. A fost un efort pe care l-am derulat de la începutul acestui an cu colegul meu de guvern, Ştefan Radu Oprea, care sunt convins că va duce acest program la bun sfârşit aşa cum a făcut-o şi în trecut”, a mai spus Câciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici