Câciu, despre posibilitatea eliminării impozitării pensiilor mici: Să vină cu un impact bugetar

Ministrul de Finanţe, Marcel Boloş, ar trebui să prezinte „modul în care se pot recupera veniturile care nu ar mai ajunge la bugetul de stat”, pentru eliminarea impozitării pensiilor sub 3.000 de lei, spune Adrian Câciu.

327 afișări
Imaginea articolului Câciu, despre posibilitatea eliminării impozitării pensiilor mici: Să vină cu un impact bugetar

Sursa: Mediafax Foto

„Să vină cu un impact bugetar, să vedem despre ce e vorba şi să ne dea răspunsul cineva la întrebarea <cine a introdus impozite pe pensii?>. Îmi aduc aminte că această impozitare pe pensii a fost introdusă în 2010, după ce CCR a decis că nu se pot tăia pensiile şi Guvernul Boc a venit cu impozitarea pe pensii. Nu am nicio problemă. E evident că dorim ca veniturile oamenilor să fie cât mai mari”, spune Adrian Câciu

El afirmă că ministrul de Finanţe trebuie să prezinte „modul în care se pot recupera veniturile care nu ar mai ajunge la bugetul de stat”.

„Până la urmă ăsta e scopul nostru - să găsim soluţii pentru oameni”, încheie Câciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici