Calimente: Cei de la ANI sunt "cretini care umblă cu microfoane pe ei ca să prindă ziarişti"

Deputatul PNL Mihăiţă Calimente a respins acuzaţiile care i se aduc de către ANI, precizând că angajaţii acestei instituţii sunt "cretini care umblă cu microfoane pe ei ca să prindă ziarişti".

71 afișări
Imaginea articolului Calimente: Cei de la ANI sunt "cretini care umblă cu microfoane pe ei ca să prindă ziarişti"

Calimente: Cei de la ANI sunt "cretini care umblă cu microfoane pe ei ca să prindă ziarişti" (Montaj foto)

"Cine vorbeşte împotriva domnului Băsescu este sesizat la Parchet", a declarat Calimente, pentru MEDIAFAX, adăugând că tot ceea ce este scris în comunicatul ANI sunt "porcării".

"Sunt nişte cretini care umblă cu microfoane pe ei ca să prindă ziarişti. Cu aşa ceva se ocupă", a adăugat Calimente.

El a respins acategoric acuzaţiile de fals în declaraţii şi evaziune fiscală formulate de ANI. "Chiar dacă am greşit cu vreo cifră, despre ce evaziune vorbim, dacă eu nu am avut alte activităţi în afară de cea de deputat?", a spus Calimente, deputat liberal şi membru al Comisiei de apărare din Parlament.

El a mai spus, referindu-se la acuzaţiile ANI, că nu a fost niciodată avocat, soţia sa având această calitate.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a cerut, joi, procurorilor instanţei supreme să îl cerceteze pe deputatul liberal Mihăiţă Calimente pentru un posibil fals în declaraţiile de avere, acesta declarând mai mulţi bani decât are în realitate şi omiţând să scrie că a vândut o maşină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici