Camera Deputaţilor a adoptat, pe articole, Codul de procedură civilă

Deputaţii au adoptat, marţi, pe articole, proiectul de lege privind Codul de procedură civilă, urmând ca joi să dea votul final asupra acestuia.

12 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor a adoptat, pe articole, Codul de procedură civilă

Camera Deputaţilor a adoptat, pe articole, Codul de procedură civilă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Reprezentanţii tuturor grupurilor parlamentare au apreciat că proiectul de lege, în forma în care a ieşit de la comisia parlamentară specială, este "rodul unei munci de echipe".

Preşedintele acestei comisii parlamentare speciale, Daniel Buda (PDL), a declarat, în plenul Camerei, că noul Cod de procedură civilă "va fi un punct de referinţă în viaţa politică din România".

După ce va primi votul Camerei Deputaţilor, proiectul de lege urmează să fie analizat şi de Senat.

Preşedintele Traian Băsescu a trimis, luni, scrisori preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor, în care reînnoieşte solicitarea ca, până la intrarea în vacanţa parlamentară, cele două Camere să aprobe proiectele Codului de procedură penală şi Codului de procedură civilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici