Cameră - Dezbaterea pe moţiunea simplă a PNL se amână, ministrul Tudose este plecat în "ţările arabe"

Camera Deputaţilor va discuta moţiunea simplă a PNL privind Transelectrica săptâmâna viitoare, marţi, ministrul Economiei Mihai Tudose fiind "plecat în ţările arabe".

329 afișări
Imaginea articolului Cameră - Dezbaterea pe moţiunea simplă a PNL se amână, ministrul Tudose este plecat în "ţările arabe"

Ministrul Mihai Tudose (Imagine:Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Secretarul Camerei, deputaul Mircea Ciolacu a spus luni, după şedinţa Biroului Permanent al Camerei, că moţiunea se discută săptămâna viitoare, marţi, precizând că deputaţii vor avea liber lunea viitoare, datorită sărbătorii ortodoxe a Rusallilor.

Astfel, marţea viitoare, în plenul Camerei Deputaţilor sunt programate "ora primului-ministru" şi dezbaterea moţiunii simple a PNL.

Iniţial, Biroul Permanent decisese săptămâna trecută că dezbaterea moţiunii va avea loc marţi, îns ministrul Mihai Tudose a trimis o scrisoare Biroului Permanent în care solicita amânarea dezbaterii.

"Vă adresez acesastă solicitare având în vedere faptul că în perioada 23-28 mai este programată o vizită de lucru la nivel de ministru în ţările arabe, având ca obiect negocierea unor contracte benefice economiei româneşti, precum şi atragerea unor investitori. Anularea vizitei poate produce efecte negative asupra relaţiilor României cu aceste ţări arabe", se arată în scrisoarea ministrului Mihai Tudose.

Liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban, a anunţat, săptămâna trecută, în plenul Camerei, depunerea unei moţiuni simple intitulate "PSD curentează banul public, bonusuri uriaşe, contracte cu dedicaţie şi secrete de stat la Transelectrica".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici