Cărţi poştale cu mesajul "Mircea Geoană-preşedinte", distribuite la Festivalul Văii Gurghiului

Cărţi poştale cu imaginea preşedintelui PSD Mircea Geoană au fost distribuite, duminică, la Festivalul Văii Gurghiului, de la Ibăneşti, unde a fost prezent liderul PSD, surse din partid declarând pentru MEDIAFAX că acestea au fost comandate şi realizate de staff-ul central de campanie electorală.

60 afișări
Imaginea articolului Cărţi poştale cu mesajul "Mircea Geoană-preşedinte", distribuite la Festivalul Văii Gurghiului

Cărţi poştale cu mesajul "Mircea Geoană-preşedinte", distribuite la Festivalul Văii Gurghiului

Cărţile poştale cu imaginea lui Mircea Geoană, inscripţionate cu sintagma "Mircea Geoană preşedinte" şi cu datele de contact ale liderului PSD au fost comandate de staff-ul central de campanie al partidului, condus de Viorel Hrebenciuc şi Liviu Dragnea.

Potrivit surselor citate, materialele promoţionale, pe care nu figurează lozinci sau îndemnuri electorale, sunt trimise de la centru cu o zi - două înainte, în organizaţiile pe care urmează să le viziteze Mircea Geoană, pentru ca membrii filialelor respective să le poată împărţi simpatizanţilor PSD, în timpul manifestărilor la care participă şi liderul social-democrat.

Duminică, astfel de cărţi poştale se găseau la standurile de la intrarea în zona unde s-a desfăşurat Festivalul Văii Gurghiului, de la Ibăneşti, la care au participat aproximativ 1000 de persoane.

Întrebat de un jurnalist despre aceste materiale de campanie, Mircea Geoană a răspuns: "Sper să vă placă!", fără a face alte precizări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici