Cătălin Cherecheş s-a înscris în PNL

Deputatul Cătălin Cherecheş, fost membru PSD şi reprezentant al grupului independenţilor, a anunţat miercuri, în plenul Camerei, că s-a înscris în PNL.

159 afișări
Imaginea articolului Cătălin Cherecheş s-a înscris în PNL

Cătălin Cherecheş s-a înscris în PNL

Cherecheş a precizat, pentru MEDIAFAX, că aceasta este alegerea sa deoarece consideră că "soluţiile liberale sunt oportunităţi pentru acest moment dificil" în care se află ţara.

Dan Mihalache, consilierul preşedintelui PNL, a declarat marţi că deputatul Cătălin Cherecheş este o opţiune validă a PNL pentru candidatura la alegerile parţiale pentru Primăria Baia-Mare, acesta fiind aşteptat să-şi depună cât mai curând adeziunea la formaţiunea liberală.

"Cătălin Cherecheş e o opţiune validă a PNL pentru candidatura la Primăria municipiului Baia Mare şi aşteptăm în cel mai scurt timp adeziunea sa la formaţiunea noastră politică. Vom putea împreună configura o echipă, primar-city-manager, care să ofere credibilitate pentru băimăreni", a spus Dan Mihalache.

Pe de altă parte, Mihalache a precizat că Cherecheş "poate fi în acelaşi timp un bun preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Baia-Mare".

Întrebat dacă mai sunt şi alte opţiuni de candidaturi, liberalul a replicat: "Nu, deocamdată nu mai sunt".

Surse PNL au declarat, pentru MEDIAFAX, că Cherecheş este propus de liberalii din Baia-Mare, fiind unul din candidaţii cu cele mai mari şanse de a câştiga alegerile parţiale pentru Primăria Municipiului, înregistrând peste 20% în sondajele locale. Potrivit sondajelor, alţi candidaţi bine cotaţi sunt cel propus de PSD, Mircea Dolha, şi cadidaţii PDL, care ar putea fi inspectorul general Marian Pop sau actualul subprefect al Municipiului Baia-Mare Dorin Buda, surseleprecizând că potrivit sondajelor în turul doi s-ar califica Cherecheş şi Dolha.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, la finalul CNEx, că liberalii au discutat situaţia de la Baia Mare, unde a fost numit un birou interimar sub conducerea lui Radu Ştef, fiind luată decizia ca partidul să aibă un candidat propriu care să câştige alegerile pentru Primăria municipiului.

Cătălin Cherecheş a fost ales deputat de Maramureş pe listele PSD. El a demisionat din acest partid în februarie 2010 şi a activat ulterior ca deputat independent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici