Cazanciuc, Zgonea şi Nicolicea, la Ponta pentru discuţii privind modificarea CP şi aministia

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi deputatul PSD Eugen Nicolicea au venit la Palatul Victoria, pentru a discuta cu liderul PSD, premierul Victor Ponta despre proiectul de modificare a Codului Penal (CP) şi cel privind amnistia.

709 afișări
Imaginea articolului Cazanciuc, Zgonea şi Nicolicea, la Ponta pentru discuţii privind modificarea CP şi aministia

Cazanciuc, Zgonea şi Nicolicea, la Ponta pentru discuţii privind modificarea CP şi aministia (Imagine: Cătălin Luţu/Mediafax Foto)

Joi, premierul Ponta a declarat că proiectul de modificare a Codului Penal şi cel privind amnistia trebuie rediscutate şi aprobate de Parlament după ce vor fi analizate şi cu Ministerul Justiţiei, CSM şi Parchet, dar şi cu Comisia Europeană, pentru a se stabili dacă este încălcată vreo obligaţie internaţională a României.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a susţinut, duminică, o conferinţă de presă în care a respins acuzaţiile aduse recent privind modificările la Codul Penal adoptate de către Camera Deputaţilor, precizând că toate afirmaţiile sunt false, că ANI şi DNA "se pot ocupa" de parlamentari şi că aleşii nu beneficiază de superimunitate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici