Ce i-a spus Ion Iliescu lui Ciolacu când preşedintele PSD l-a sunat să îi transmită „La mulţi ani” / Urarea pe care i-a transmis-o Stelian Ion fostului preşedinte

  • Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu Ion Iliescu şi i-a spus la mulţi ani.
  • Liderul interimar al PSD a mai dezvăluit că i-a transmis că este o situaţie politică încordată, iar preşedintele de onoare al partidului i-ar fi replicat să nu se plângă.
  • Iliescu: Aşa e mereu în politică.
6146 afișări
Imaginea articolului Ce i-a spus Ion Iliescu lui Ciolacu când preşedintele PSD l-a sunat să îi transmită „La mulţi ani” / Urarea pe care i-a transmis-o Stelian Ion fostului preşedinte

Ce i-a spus Ion Iliescu lui Ciolacu când preşedintele PSD l-a sunat să îi transmită „La mulţi ani”

„Am vorbit azi dimineaţă cu domnia sa. I-am spus la mulţi ani şi multă sănătate. Am simţit că toate lucrurile sunt în regulă”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi, la Parlament.

Întrebat ce a vorbit cu Ion Iliescu, Marcel Ciolacu a răspuns: „Am discutat că e o situaţie politică încordată şi mi-a transmis că întotdeauna în politică este aşa. Cu alte cuvinte, să nu mă plâng”.

Ion Iliescu, fostul preşedinte al României între anii 1992-1996 şi 2000-2004, a împlinit, marţi, 90 de ani.

Acesta a precizat, marţi, că nu se mai simte ca la 19 ani, dar „capul îl are întreg” şi asta contează. Fostul preşedinte al României a declarat pentru MEDIAFAX că îşi petrece ziua alături de soţie.

„Ca la 90 de ani, nu-i ca la 19, dar e... Se adună multe. Dar deocamdată, capul e întreg. (Petrec - n.r.) cu soţia, nu facem nimic deosebit, dar răspund la telefoane. M-au sunat mulţi cunoscuţi, şi mai din tinereţe, şi mai din perioada de după Revoluţie”, a afirmat Ion Iliescu, pentru reporterul MEDIAFAX.

Urarea pe care i-a transmis-o Stelian Ion fostului preşedinte: Îi doresc lui Iliescu mulţi ani, ca să poată răspunde la întrebările despre Revoluţie

Marţi, de ziua lui Ion Iliescu, Stelian Ion, vicepreşedintele USR, a declarat că îi doreşte acestuia să trăiască suficient de mult încât să răspundă la întrebările legate de Revoluţie. Tot marţi, deputaţii au avizat desfiinţarea Institutul Revoluţiei, din a cărui conducere făcea parte Iliescu.

Întrebat ce îi doreşte lui Ion Iliescu de ziua sa, Stelian Ion a spus: „Mi-aş dori să dea răspunsuri cu privire la Mineriadă, cu privire la ce s-a întâmplat la revoluţie. Îi doresc mulţi ani, suficient de mulţi cât să răspundă şi la aceste întrebări în faţa românilor”.

Comentând la rândul său cele două evenimente de marţi, şi anume ziua de naştere a lui Ion Iliescu şi decizia de desfiinţare a Institutului Revoluţiei, deputatul USR Iulian Bulai a spus că fostul preşedinte a primit un dar pe măsura faptelor sale.

„Un cadou asimetric a primit dumnealui, conducând această instituţie care nu a rezolvat problemele pe care dumnealui le-a creat”, a declarat Bulai.

Robert Cazanciuc, vicepreşedintele Senatului, a declarat că îi urează „la mulţi ani” fostului preşedinte, în timp ce senatorul Teodor Meleşcanu a spus că nu ştia că Iliescu este sărbătorit marţi.

„Aoleu, nu am ştiut, merci, am să îi dau (mesaj de n.r.) la mulţi ani”, a declarat Meleşcanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
iliescu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici