Ce va face Nicuşor Dan în legătură cu sporurile din Primăria Capitalei? N. Dan: O să verific că aceste sporuri sunt acordate cu respectul legii

  • Acordarea unui spor de pericol pentru un şofer din Primăria Capitalei este un lucru nerezonabil, spune la RFI primarul ales al Bucureştiului, Nicuşor Dan, după ce presa a scris că funcţionarii instituţiei primesc bani în plus la salariu pentru condiţii vătămătoare.
1375 afișări
Imaginea articolului Ce va face Nicuşor Dan în legătură cu sporurile din Primăria Capitalei? N. Dan: O să verific că aceste sporuri sunt acordate cu respectul legii

Nicuşor Dan explică la RFI ce va face în legătură cu sporurile din Primăria Capitalei: „Tot ce pot să fac şi promit că fac este să verific că aceste sporuri sunt acordate cu respectul legii şi dacă cumva ele nu sunt acordate cu respectul legii, nu o să mai fie acordate".

„Sporul de pericol pentru un şofer mi se pare nerezonabil. Încă nu am datele cu privire la amplasarea vreunei antene în interiorul Primăriei, dar chiar dacă ar exista o antenă în interiorul Primăriei şi ar exista nişte norme care să impună acordarea unor sporuri pentru oamenii care stau în instituţie, acest spor nu se aplică şoferului care circulă prin oraş, care trăieşte în oraş, cum trăim fiecare dintre noi", mai spune primarul ales al Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici