Cezar Preda: Îl felicit pe Ponta, vom fi adversari pe viaţă şi moarte în ideologie şi politici

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că îl felicită pe Victor Ponta pentru preluarea şefiei PSD, precizând că social-democraţii şi democrat-liberalii vor fi "adversari pe viaţă şi moarte în ideologie şi politici".

19 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Îl felicit pe Ponta, vom fi adversari pe viaţă şi moarte în ideologie şi politici

Cezar Preda: Îl felicit pe Ponta, vom fi adversari pe viaţă şi moarte în ideologie şi politici (Imagine: Mediafax Foto)

"Îl felicit pe Victor Ponta pentru victoria la şefia PSD, sunt de acord cu el că vom fi adversari pe viaţă şi pe moarte în ideologie şi în politici, noi de dreapta şi ei de stânga", a spus Preda.

El a menţionat că nu este de acord ca cele două partide să fie adversare privind reforma statului, aşa cum au hotărât românii în decembrie.

"Îl rog să îşi precizeze poziţia în zilele următoare, dacă va duce la îndepliniere ceea ce românii au hotărât, şi anume modificarea Constituţiei şi a legii electorale, pentru un Parlament unicameral şi reducerea numărului de parlamentari", a precizat Cezar Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici