Ciolacu: Am aflat cu mare regret despre teribilul accident de elicopter de lângă Kiev

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a transmis condoleanţe familiilor victimelor şi poporului ucrainean, după ce un elicopter s-a prăbuşit în apropierea Kievului, iar printre victime s-a numărat şi ministrul de Interne al Ucrainei, Denys Monastyrsky .

196 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Am aflat cu mare regret despre teribilul accident de elicopter de lângă Kiev

„Am aflat cu mare regret despre teribilul accident de elicopter care a provocat moartea tragică a ministrului de Interne al Ucrainei Denys Monastyrsky şi a copiilor nevinovaţi şi a locuitorilor nevinovaţi. Transmit sincere condoleanţe familiilor victimelor şi poporului ucrainean”, scrie pe Twitter Marcel Ciolacu.

Un elicopter s-a prăbuşit miercuri lângă o creşă din apropierea capitalei ucrainene.

Cel puţin 16 oameni, din elicopter şi de la sol, au murit în urma incidentului.

Printre cei decedaţi se numără ministrul ucrainean de interne Denis Monastyrsky, adjunctul său şi un secretar de stat din minister.

Potrivit CNN, elicopterul care s-a prăbuşit în Brovary era un Eurocopter EC225 „Super Puma".

.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici