Ciolacu, după învestirea Guvernului Cîţu: Ciolaniada Dreptei Rapace, gata să fure tot în regim de urgenţă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, după ce Guvernul Florin Cîţu a primit votul de învestitură în Parlament, că acest guvern este, de fapt, „ciolaniada Dreptei Rapace, gata să fure tot în regim de urgenţă”.

413 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, după învestirea Guvernului Cîţu: Ciolaniada Dreptei Rapace, gata să fure tot în regim de urgenţă

Ciolacu, despre Guvernul Cîţu: Ciolaniada Dreptei Rapace, gata să fure tot în regim de urgenţă

„În Parlament, PSD le-a reamintit celor trei partide de dreapta că îl pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României! Toţi parlamentarii au primit Cartea Neagră a lui Cîţu ca să ştie că, votând un asemenea personaj la Palatul Victoria, sunt de acord cu următoarele aberaţii: tăiarea bugetului Sănătăţii cu 22% chiar în momentul în care a izbucnit pandemia, deoarece Cîţu crede că Sănătatea nu este o prioritate; împrumuturi înrobitoare de 30 de miliarde de euro în ultimele 13 luni, adică 77 de milioane de euro în fiecare zi, respectiv aproape 1.000 de euro pe secundă; majorarea salariului minim <este o măsură antisocială, distructivă pentru economie> - aceasta fiind credinţa sinceră a marelui finanţist Cîţu despre creşterea veniturilor angajaţilor din România”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Preşedintele PSD reaminteşte că formaţiunea pe care o conduce a votat împotriva Guvernul Cîţu.

„Nu vrem din nou austeritate, sărăcie şi privatizări cu dedicaţie, aşa cum dreapta a făcut cât a condus ţara! România nu mai poate suporta o nouă guvernare tip CDR, dar fix asta oferă azi ţării - Ciolaniada Dreptei Rapace, gata să fure tot în regim de urgenţă”, mai scrie liderul PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
cîţu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici