Ciolacu: În sezonul estival, locuitorii din Bucureşti vor merge pe autostradă până la Constanţa

Locuitorii din Ilfov şi din Bucureşti vor merge pe autostradă până la Constanţa, în acest sezon estival, a anunţat miercuri premierul Marcel Ciolacu, pe şantierul autostrăzii A0 Sud.

1503 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: În sezonul estival, locuitorii din Bucureşti vor merge pe autostradă până la Constanţa

Ciolacu: În sezonul estival, locuitorii din Bucureşti vor merge pe autostradă până la Constanţa

„E un moment de mândrie că după 30 de ani, după ce săptămâna trecută am vorbit de Autostrada Moldovei, în sfârşit vorbim de Centura Bucureştiului, de A0 şi de autostradă. Cred că în jur de 15 aprilie, şi-a asumat constructorul, cu alte cuvinte în sezonul estival, locuitorii din Ilfov şi din Bucureşti vor merge pe autostradă până la Constanţa. Cred că e cea mai mare realizare după 30 de ani. Vorbim de certitudini”, a declarat Ciolacu.

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a spus că la începutul acesti veri va fi finalizată o nouă porţiune de 10 kilometri.

„Undeva până în 15 aprilie vom da în circulaţie aproximativ 13 kilometri, cei 6 care au fost funcţionalizaţi la sfârşitul anului trecut şi care nu puteau fi utilizaţi, plus cei 7 de pe acest lot, deci 13 kilometri, asta însemnând că se circulă pe 23 de kilometri şi jumătate pe A0 Sud, urmând ca diferenţa de aproape 10 kilometri săe fie finalizată la începutul acestei veri, tocmai ca să poată fi folosită această autostradă, iar lotul 3 care e în acest moment într-o situaţie de tipul următor: există o mobilizare mai bună faţă de luna ianuarie, se văd progrese, eu sper ca termenele care şi l-au asumat, acelea de sfârşit de vară, început de toamnă, să poată fi respectate”, a spus Grindeanu.

El susţine că înainte de sfârşitul anului ar trebui să se circule pe toată varianta sudică a A0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici