Ciolacu, la alegerile PSD Bucureşti: Este corect ca doamna Gabriela Firea să fie supărată pe mine

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marţi, la alegerile din cadrul PSD Bucureşti, că este corect ca Gabriela Firea să fie supărată pe el.

846 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, la alegerile PSD Bucureşti: Este corect ca doamna Gabriela Firea să fie supărată pe mine

„Este corect să fiţi supăraţi. Este corect, din punctul meu de vedere, ca colega şi prietena mea, preşedinta dumneavoastră, doamna Gabriela Firea, să fie supărată pe mine. Câteodată, în politică, nu faci numai ce simţi sau neapărat ceea ce trebuie pentru cei apropiaţi. De obicei, când te implici în politică, primii care au de suferit sunt cei foarte apropiaţi, este familia ta. Este tributul pe care îl plătim fiecare dintre noi”, a spus Marcel Ciolacu.

El susţine că şi-ar fi dorit ca Gabriela Firea să fie candidatul PSD la Primăria Capitalei, dar este convins că candidatul susţinut de PSD şi PNL Cătălin Cîrstoiu va câştiga.

„Sunt ferm convins că domnul doctor Cătălin Cîrstoiu, cu toate poveştile din ultimele zile, cu toată înverşunarea unora împotriva domniei sale, sunt ferm convins că va fi primarul general pe data de 9 iunie. (...) Fără susţinerea Gabrielei Firea şi a dumnoavoatră, Cătălin nu va reuşi să câştige primăria generală”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici