Ciolacu, replică pentru Iohannis: „Mă mir că mai trăim, după această prezentare a preşedintelui”

Preşedinmtele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, miercuri seara, că „mă şi mir că mai trăim”, referitor la acuzaţiile lansate de Klaus Iohannis, potrivit cărora PSD a lăsat în urmă inegalităţi crescute, analfabetism funcţional, un sistem medical dezechilibrat, o administraţie ineficientă.

2222 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, replică pentru Iohannis: „Mă mir că mai trăim, după această prezentare a preşedintelui”

Ciolacu, replică pentru Iohannis: „Mă mir că mai trăim, după această prezentare a preşedintelui”

Preşedinmtele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, miercuri seara, că preşedintele încă este în campanie electorală, deşi nu acesta este rolul lui.

„Mă mir că mai trăim, după această prezentare a preşedintelui. Am văzut şi atacul cu <PNL a pornit reformele>. În afară de discursuri şi de vorbe aş vrea să vorbim şi lucruri concrete, aş vrea să ştiu ce reforme a pornit PNL prin cele 25 de ordonanţe pe care le-au dat în ultima noapte nu am găsit nicio reformă. A fost cea pe sănătate, numită ordonanţa morţii, sau ordonanţa cu trotinetele. Ne referim la reforma trotinetelor, ce reforme? E clar că preşedintele continuă campania electorală, dar rolul preşedintelui este cu totul altul”, a spus Marcel Ciolacu, la Digi24.

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat, miercuri, un nou atac la adresa PSD.

„Dacă ne uităm la ceea ce a lăsat PSD în urmă, la politica nefastă a guvernelor din ultimii ani, care, deşi s-au intitulat „sociale”, au neglijat tocmai solidaritatea şi coeziunea, vedem inegalităţi crescute, analfabetism funcţional, un sistem medical dezechilibrat, o administraţie de multe ori ineficientă şi opacă. Disperarea cu care PSD continuă să se agaţe de mecanismele puterii şi insistă să blocheze orice iniţiativă de reformă nu poate însemna decât un singur lucru, că lucrurile au început să se întoarcă, încet, dar sigur, către normalitate”, a spus Iohannis, la o gală a femeilor din mediul de afaceri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici