Cioloş exclude orice alianţă cu PSD şi AUR, dar şi alegerile anticipate. „Discutăm să ne aflăm în treabă”

Pentru eventuala susţinere a unui guvern monocolor, USR nu va negocia cu PSD sau AUR, partide cu care nu are multe de împărtăşit, a declarat premierul desemnat Dacian Cioloş, joi, la TVR1.

2011 afișări
Imaginea articolului Cioloş exclude orice alianţă cu PSD şi AUR, dar şi alegerile anticipate. „Discutăm să ne aflăm în treabă”

Cioloş exclude orice alianţă cu PSD şi AUR, dar şi alegerile anticipate. „Discutăm să ne aflăm în treabă”

Cioloş a spus că până la finele aceestei săptămâni partidul va lua o decizie legată de Executiv, minoritar sau de coaliţie.

„Lucrăm şi la un program de guvernare pe care să-l propunem fie unor parteneri, care pot fi doar PNL şi UDMR, cu sprijinul grupului minorităţilor.... şi ne pregătim pentru ca la începutul săptămânii viitoare să fim în măsură să propunem un program de guvernare şi un guvern.

Dacă PNL şi UDMR vor vrea să începem discuţii serioase, până cel târziu la mijlocul săptămânii viitoare putem propune un program şi o echipă comună de guvernare”, a spus Cioloş.

Cioloş a respins posibilitatea declanşării de alegeri anticipate: „Discutăm să ne aflăm în treabă, nu văd cum am putea organiza alegeri anticipate”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici