Cîţu, despre demisiile miniştrilor USR PLUS: Nu am văzut nimic

Premierul Florin Cîţu spune despre demisiile miniştrilor USR PLUS că nu a văzut nimic până acum: „Haideţi să vedem mai întâi documentele”. Întrebat dacă va face un pas în spate, premierul a răspuns: „Nu folosesc metoda Dragnea”.

591 afișări
Imaginea articolului Cîţu, despre demisiile miniştrilor USR PLUS: Nu am văzut nimic

Cîţu, despre demisiile miniştrilor USR PLUS: Nu am văzut nimic

Florin Cîţu a spus că răul pentru România a fost făcut atunci când USR PLUS „s-a asociat” cu AUR.

„În România coaliţia de dreapta este cea care poate să guverneze, dar, e adevărat, e complicat atunci când cei de dreapta se asociază cu un partid extremist, după aceea îi vor lângă ei şi pe socialişti”, a spus premierul.

Întrebat dacă mai există loc de împăcare, Florin Cîţu a răspuns: „noi vrem să guvernăm România şi trebuie să guvernăm România, nu este vorba de împăcare, este vorba de interesele românilor şi aici s-au comportat, din punctul meu de vedere, ca nişte copii răsfăţaţi”.

Potrivit lui Cîţu, deocamdată se ştie doar că cei de la USR PLUS au semnat alături de AUR: „este singura certitudine pe care o avem astăzi, că cei de la USR PLUS au legitimat în România un partid de extremă, că au semnat alături de ei o moţiune, ceea ce numai Dragnea a mai făcut”.

Întrebat ce va face marţi dacă va găsi pe masă demisiile miniştrilor USR PLUS, Cîţu a spus: „vorbim mâine”.

De asemenea, premierul nu vede cum ar conduce un guvern susţinut de PSD.

Întrebat dacă exclude complet varianta unui pas înapoi, respectiv să renunţe la funcţia de premier, Cîţu a răspuns: „Eu nu folosesc metoda Dragnea, nu dau propriul guvern jos”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici