Ciucă, lăudat de o colegă de partid: Avem în sală viitorul preşedinte liberal al României

„În această sală, astăzi, la Baia Mare, avem viitorul preşedinte liberal al României”, spune, în prezenţa lui Nicolae Ciucă, vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu la o acţiune a liberalilor din Maramureş, asta după ce ieri, la o acţiune la Piteşti, Ciolacu a fsot prezentat de PSD-işti drept viitorul preşedinte al României”.

141 afișări
Imaginea articolului Ciucă, lăudat de o colegă de partid: Avem în sală viitorul preşedinte liberal al României

Ciucă, lăudat de o colegă de partid: Avem în sală viitorul preşedinte liberal al României

„După aceste alegeri locale timpul e foarte scurt, pentru că imediat va trebui să anunţăm candidatul la funcţia de preşedinte al României şi să-l facem noi, PNL, fiecare liberal din partid, împreună cu milioanele de români preşedintele ţării. Vă asigur de un lucru. În această sală, astăzi, la Baia Mare, avem viitorul preşedinte liberal al României”, afirmă Alina Gorghiu.

Ea afirmă că „numai un preşedinte de dreapta” e „calea firească de dezvoltare a României”.

„Numai un preşedinte de dreapta, dragi prieteni maramureşeni, poate fi factorul de echilibru şi promotorul reformelor necesare al României. Plus profilul corect, proeuropean. E singura cale firească de dezvoltare a României”, încheie Gorghiu.

Şi liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a fost prezentat, sâmbătă, la PSD Argeş, drept „viitorul preşedinte al României”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici