Clotilde Armand: Aşteptăm rezultatele finale, sunt dezamăgită de ce s-a întâmplat azi noapte, e clar - VIDEO

Clotilde Armand, care a candidat la Primăria Sectorului 1 susţinută de USB şi clasată pe locul doi, la o diferenţă mică faţă de candidatul PSD Daniel Tudorache, a anunţat luni dimineaţa că este dezămăgită de ce s-a întâmplat, însă că aşteaptă rezultatele finale.

11507 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand: Aşteptăm rezultatele finale, sunt dezamăgită de ce s-a întâmplat azi noapte, e clar - VIDEO

"Pentru prima dată de câteva zile mă duc la birou, trebuie să văd un pic cum stau lucruile, este criză la birou. Aşteptăm rezultatele finale. Sunt dezamăgită de ce s-a întâmplat azi noapte, e clar. Probabil că trebuia să fie o diferenţă de 5% ca să câştig, dar aşteptăm rezultatele finale. Sunt foarte obosită, trebuie să aveţi un pic de răbdare cu mine", a spus Armand, într-un video postat pe Facebook.

Clotilde Armand a mai spus că a fost în mai multe secţii de votare, însă în mai puţine din Sectorul 1, considerând că aceasta a fost o greşeală a sa, subliniind că "a luptat până la capăt".

"Nimic nu va fi ca înainte, este clar. A fost o mobilizare, trebuia să fie şi mai mare. Ne vom aduna, ne trebuie un pic de timp, de câteva nopţi nu prea am dormit. Ne vom aduna şi vom reveni cu o strategie, toţi cetăţenii va trebui să ne implicăm", a spus Armand.

Clotilde Armand, candidatul USB, a obţinut 28,7% din voturi, potrivit datelor provizorii BEC, comunicate luni, fiind depăşită de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care a fost votat de 31,1% dintre alegători.

Exit-poll-urile şi primele date oficiale de la BEC, de duminică seara, au dat-o câştigătoare pe Clotilde Armand în sectorul 1.

Potrivit primelor informări provizorii BEC, la sectorul 1 Clotilde Armand (USB) conducea cu 32,3 %, urmată de Dan Tudorache (PSD) - 31,9%, Alexandru Nazare (PNL) - 16,6% şi Eugen Tomac (PMP) cu 7,2%.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici