Clotilde Armand: I-am promis lui domn' Marcel că am să mă duc după toţi colegii lui

„I-am promis lui domn' Marcel că am să mă duc după toţi colegii lui de partid care au devalizat bugetul Primăriei Sectorului 1”, scrie pe Facebook Clotilde Armand, care a fost în Parlament când s-a votat cererea de încuviinţare a percheziţiei lui Daniel Tudorache.

2537 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand: I-am promis lui domn' Marcel că am să mă duc după toţi colegii lui

„I-am promis lui domn' Marcel că am să mă duc după toţi colegii lui de partid care au devalizat bugetul Primăriei Sectorului 1 şi voi face tot ce ţine de mine ca să plătească şi să recuperăm prejudiciul. S-au dat prea multe tunuri din bani publici în Sectorul 1 şi jaful se vede de pe lună. Degeaba aruncă şeful PSD cu banii din subvenţii să fim linşaţi de jurnaliştii cumpăraţi de dânsul. Nu ne oprim”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

Ea afirmă că a fost prezentă în Parlamentul României „pentru a vedea cum votează PN&PSD cererea DNA în cazul fostului primar”.

„Un dosar pornit de la plângerea mea în 2019, prejudiciu estimat la aproape 70 milioane de lei, peste 50 de suspecti, primari, functionari publici, firme private, companii ale consiliilor locale etc. Acuzaţiile aduse de procurorii DNA sunt foarte grave: grup infracţional organizat, achiziţii publice înaintea procedurii competitive, licitaţii publice simulate, bunuri plimbate fictiv de la o firmă la alta pentru umflarea preţuriloretc. Mă bucur că PNL şi PSD nu vor îngreuna ancheta DNA şi au votat corect. 243 din 253 prezenţi (330 in total) au votat pentru. PS: Curaj, domn' Marcel. Abia a început. Va urma”, încheie Armand.

Camera Deputaţilor a încuviinţat cererea de încuviinţare a percheziţiei informatice în cazul fostului primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, deputat PSD. Fostul edil le-a cerut colegilor săi să fie de acord cu solicitarea de percheziţie a telefonului său: „E moment prielnic pentru circ”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici