Clotilde Armand îşi acuză subordonaţii. Obligaţia de serviciu pe care jumătate din funcţionarii primăriei o nesocotesc

  • Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din Bucureşti, susţine că peste jumătate dintre angajaţii instituţiei pe care o conduce nu respectă o obligaţie de serviciu.
  • Mai exact, 52% din funcţionarii primăriei nu îşi înregistrează prezenţa la locul de muncă, spune primarul.
3951 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand îşi acuză subordonaţii. Obligaţia de serviciu pe care jumătate din funcţionarii primăriei o nesocotesc

Clotilde Armand

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a comandat un control şi a aflat că peste jumătate dintre funcţionari nu respectă prevederea.

„Până să ajung la conducerea primăriei unii funcţionari publici trăiau cu impresia că sunt într-o continuă vacanţă plătită. Adică nu dădeau pe la muncă. Statul la stat. Am solicitat recent un control amănunţit privind prezenţa şi pontajul funcţionarilor din Primăria Sectorului 1. Rezultatul este mai mult decât revoltător: 52% din funcţionarii primăriei nu îşi înregistrează prezenţa la locul de muncă şi nu pontează”, a anunţat Clotilde Armand.

Primarul îi ameninţă pe funcţionarii care nu-şi fac treaba cu sancţiuni financiare şi cu comisia de disciplină.

„La polul opus există şi funcţionari cinstiţi care muncesc peste program şi îşi dedică energia pentru binele comunităţii. Puţini. Aceştia ţin pe umerii lor toţi trântorii şi angajaţii pe linie de partid care nu vin la muncă - plătiţi regeşte de cetăţeni. Să fie foarte clar: nu suntem casă de binefacere. Ne vom schimba atitudinea radical faţă de aceştia. Cine nu munceşte nu primeşte niciun leu + comisie de disciplină”, a explicat Armand.

Primăria Sectorului 1 a trecut deja printr-o reorganizare comandată de primarul Armand. Edilul mai anunţă că pregăteşte un alt proiect de reorganizare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici