CNEx al PNL a validat candidatura lui Becali în Sectorul 6, pentru un colegiu de deputat

Consiliul Naţional Executiv al PNL a validat, vineri, candidatura lui George Becali din partea formaţiunii pentru un colegiu de deputat în Sectorul 6 din Capitală, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

294 afișări
Imaginea articolului CNEx al PNL a validat candidatura lui Becali în Sectorul 6, pentru un colegiu de deputat

CNEx al PNL a validat candidatura lui Becali în Sectorul 6, pentru un colegiu de deputat (Imagine: Razvan Lupica / Mediafaxfoto)

De asemenea, forul executiv al PNL a validat toate candidaturile pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

Senatorul Ioan Ghise şi fostul premier Petre Roman vor candida în judeţul Braşov.

Anterior, surse politice declaraseră pentru MEDIAFAX că liderii PNL au votat, vineri, în favoarea acordării derogării de vechime în PNL pentru a putea deveni candidaţi la alegerile parlamentare George Becali, Victor Ciorbea, Sorin Roşca Stănescu, Vlad Nistor şi Daniel Barbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici