Comisia Udrea a decis să înceapă elaborarea raportului interimar în absenţa presei

Membrii Comsiei Udrea au decis, miercuri, prin votul unanim al celor prezenţi, ca discuţiile din pe marginea documentelor primite de la Ministerul Turismului, în vederea întocmirii unui raport preliminar, să aibă loc în absenţa jurnaliştilor.

21 afișări
Imaginea articolului Comisia Udrea a decis să înceapă elaborarea raportului interimar în absenţa presei

Comisia Udrea a decis să înceapă elaborarea raportului interimar în absenţa presei (Imagine: Mediafax Foto)

De asemenea, deputaţii PSD din comisia Udrea au apreciat, miercuri, la începutul şedinţei comisiei, că sesizarea trimisă de ministrul Turismului Biroului Permament al Camerei echivalează cu un autodenunţ al acesteia.

Deputaţii Aura Vasile şi Nicolae Bănicioiu au făcut, la începutul şedinţei comisiei, o informare asupra mai multor documente legate de activitatea comisiei care au fost discutate în Biroul Permanent al Camerei.

Potrivit celor doi, o frază din sesizarea trimisă de Udrea Biroului Permanent al Camerei ar echivala cu un autodenunţ al acesteia.

Potrivit celor doi, aceeaşi poziţie a avut-o, în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor de miercuri, deputatul UDMR Marton Arpad.

Şedinţa comisiei Udrea a început cu o întârziere de o oră, cauzată de faptul că doi membri ai comisiei, Aura Vasile şi Nicolae Bănicioiu, participau la şedinţa Biroului Permanent.

Udrea s-a prezentat, marţi, la şedinţa Comisiei parlamentare de anchetă în cazul sumelor cheltuite de Ministerul Turismului, însoţătă de doi secretari de stat. Udrea a părăsit şedinţa deputaţilor din Comisia parlamentară în cazul său, înainte de încheierea lucrărilor, după ce a acuzat faptul că acest organism funcţionează ilegal.

Deputaţii din comisia de anchetă în cazul Udrea şi-au exprimat, marţi, nemulţumirea faţă de faptul că ministrul PDL al Turismului a părăsit şedinţa şi au decis ca miercuri să înceapă elaborarea unui raport preliminar referitor la activitatea Ministerului, pe baza documentelor pe care le-au primit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici