Comisiile Parlamentului au dat raport favorabil pentru bugetul Ministerul Comunicaţiilor şi cel al Economiei

Comisiile parlamentare reunite de buget-finanţe au dat, marţi, raport favorabil pentru bugetul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI), cu 20 de voturi pentru şi 10 voturi împotrivă.

55 afișări
Imaginea articolului Comisiile Parlamentului au dat raport favorabil pentru bugetul Ministerul Comunicaţiilor şi cel al Economiei

Comisiile Parlamentului au dat raport favorabil pentru bugetul Ministerul Comunicaţiilor şi cel al Economiei

Acest minister are un buget alocat de 261,56 milioane de lei, o scădere de 20,6%, iar creditele de angajament sunt de 91,48 milioane de lei, o reducere de 59,5% faţă de anul trecut.

De asemenea, pentru bugetul Ministerului Economiei (ME) a fost dat raport favorabil, cu 20 de voturi pentru şi 11 împotrivă.

ME are un buget pentru acest an de 620,873 milioane de lei, o creştere de 162,76%, iar creditele de angajament sunt de 2,53 miliarde de lei, de nouă ori mai mult decât anul trecut.

Proiectul de buget de stat a fost adoptat vineri de Guvern şi trimis Parlamentului. Şedinţa comună a celor două camere ale Legislativului pentru dezbaterea şi adoptarea proiectului bugetului de stat pe 2019 va începe miercuri, la ora 16.00, votul final fiind programat vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici