Conducerea Camerei Deputaţilor respinge cererea PNL de a-l invita pe Sorin Grindeanu la o dezbatere pe salarizare

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis să respingă solicitarea grupului parlamentar PNL de a-l invita pe premierul Sorin Grindeanu la „Ora prim-ministrului” pe tema Legii salarizării, a precizat, marţi, secretarul Camerei, deputatul PSD Ioana Bran.

260 afișări
Imaginea articolului Conducerea Camerei Deputaţilor respinge cererea PNL de a-l invita pe Sorin Grindeanu la o dezbatere pe salarizare

Conducerea Camerei Deputaţilor respinge cererea PNL de a-l invita pe Sorin Grindeanu la o dezbatere pe salarizare

„A fost primită solicitarea grupului parlamentar PNL pentru a-l invita pe premierul Sorin Grindeanu la Ora prim-ministrului, pe tema <<Sustenabilitatea financiară a implementării Legii salarizării personalului plătit din fonduri publice>>.În urma dezbaterilor şi votului din BP, această solicitare a fost respinsă”, a spus Ioana Bran.

Ea a arătat că decizia a fost luată în urma unor dezbateri ample, din partea tuturor grupurilor.

„Grupul UDMR a motivat faptul că, potrivit cutumei parlamentare, ziua de luni - marţi în cazul acesta - ar fi aparţinut în mod normal grupului UDMR pentru o dezbatere. UDMR are de 2 luni discutată o temă pentru Ora prim-ministrului în care să fie invitat domnul Grindeanu. La următorul BP ne vor spune dacă rămâne valabilă tema de interes pentru ei sau propun o altă temă”, a spus Ioana Bran.

Ea a mai arătat că în BP s-a discutat şi despre faptul că Legea salarizării se află încă în dezbatere parlamentară.

„S-a discutat că legea e în dezbatere parlamentară, nu are o formă finală. Se ia în calcul şi ca înaintea votului final să fie prezent şi premierul”, a mai spus Ioana Bran.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici