Conducerea PNL a validat candidatura lui Ludovic Orban la Primăria Capitalei. "Sunt pregătit, sunt hotărât, am toată experienţa necesară pentru a fi învingător"

Biroul Politic Naţional al PNL l-a validat, luni, cu unanimitate de voturi, pe Ludovic Orban drept candidat al partidului pentru Primăria Capitalei.

438 afișări
Imaginea articolului Conducerea PNL a validat candidatura lui Ludovic Orban la Primăria Capitalei. "Sunt pregătit, sunt hotărât, am toată experienţa necesară pentru a fi învingător"

Conducerea PNL a validat candidatura lui Ludovic Orban la Primăria Capitalei. "Sunt pregătit, sunt hotărât, am toată experienţa necesară pentru a fi învingător" (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Ludovic Orban a declarat, în urma validării candidaturii sale de către BPN PNL, că are "onoarea" de a fi în fruntea echipei liberalilor, afirmând că este timpul ca România să aibă "capitala pe care o merită".

"Am aşteptat cu emoţie acest moment. PNL începe astăzi o cursă pentru a-i convinge pe locuitorii Bucureştiului că oferta sa este alternativa corectă. Oferim Bucureştiului o administraţie onestă, profesionistă, generoasă cu locuitorii săi. (...) Sunt pregătit, sunt hotărât, am toată experienţa necesară pentru a fi învingător", a declarat candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat că este timpul ca România să aibă "capitala pe care o merită".

"În noiembrie 2014, românii au votat pentru Românie mai curată, mai onestă, mai unită, mai dezvoltată şi mai generoasă cu fiecare locuitor al său. Este timpul ca această Românie să aibă o capitală pe care o merită", a mai spus Orban.

Ludovic Orban a refuzat să comenteze acuzaţiile pe care i le-a adus fostul premier Victor Ponta, afirmând că va susţine o conferinţă de presă, în cursul săptămânii, în care va răspunde întrebărilor pe care jurnaliştii le au.

Decizia BPN vine după ce săptămâna trecută PNL Bucureşti l-a propus pe Ludovic Orban pentru a candida la Primăria Bucureşti, acesta înlocuindu-l pe europarlamentarul Cristian Buşoi.

Ludovic Orban urmează să îşi facă publică echipa de campanie, din rândul căreia vor face parte specialişti, un purtător de cuvânt şi un şef de campanie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici