Congresul PSD: Geoană stă în sală, alături de delegaţii de la Dolj, nu la prezidiu sau pe podium

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, participă, sâmbătă, la Congresul extraordinar al PSD, el luând loc în sală, alături de delegaţii din organizaţia din are face parte, PSD Dolj, în condiţiile în care toţi liderii social-democraţi au locuri pe scenă, la prezidiu sau pe podium.

20 afișări
Imaginea articolului Congresul PSD: Geoană stă în sală, alături de delegaţii de la Dolj, nu la prezidiu sau pe podium

Congresul PSD: Geoană stă în sală, alături de delegaţii de la Dolj, nu la prezidiu sau pe podium (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Geoană stă în dreapta sălii, în zona mediană, în mijlocul delegaţilor doljeni. Alături de el, câţiva social-democraţi afişează pancarte roşii pe care scrie "PSD Dolj".

Surse apropiate lui Mircea Geoană au precizat, pentru MEDIAFAX, că fostul lider al social-democraţilor a preferat să stea cu delegaţii de la Dolj decât să ocupe un loc pe scenă, pe podium, unde i se rezervase un scaun în apropierea preşedintelui PSD Bucureşti, Marian Vanghelie.

Pe scena Sălii Palatului a fost amenajat un prezidiu, la care stau preşedintele PSD, Victor Ponta, secretarul general, Liviu Dragnea, preşedintele CN, Adrian Năstase şi preşeditele de onoare, Ion Iliescu.

Toţi ceilalţi lideri şi preşedinţi de organizaţii stau în spatele acestui prezidiu, pe un podium cu trei niveluri.

Mircea Geoană nu a venit, sâmbătă, la Consiliul Naţional, care a precedat Congresul extraordinar al partidului.

Fostul preşedinte PSD Mircea Geoană acuză, într-un mesaj pe care l-a transmis, vineri, membrilor de partid, inconsecvenţa actualei conduceri a PSD în ceea ce priveşte strategia politică şi avertizează asupra "tentaţiei de a da liber la pusul botniţei în PSD".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici