Consiliera lui Geoană şi Mizil cer la OSIM înregistrarea mărcii Partidul Social Democrat Independent. Geoană: O variantă de studiu, dar secundară. Proiectul meu e "Noul PSD"

Consiliera senatorului Mircea Geoană, Ana Maria Cătăuţă şi deputatul Oana Niculescu Mizil au depus la OSIM solicitări de înregistrare a mărcii "Partidul Social Democrat Independent", cererile aflându-se în procedură de examinare.

783 afișări
Imaginea articolului Consiliera lui Geoană şi Mizil cer la OSIM înregistrarea mărcii Partidul Social Democrat Independent. Geoană: O variantă de studiu, dar secundară. Proiectul meu e "Noul PSD"

Mircea Geoană (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Ana Maria Cătăuţă, consilier al fostului preşedinte PSD, senatorul Mircea Geoană, a depus la OSIM pe 12 ianuarie solicitări pentru înregistrarea mărcii "Partidul Social Democrat Independent (PSDI)", potrivit paginii de internet a Oficiului.

O a doua solicitare vizează înregistrarea mărcii "Partidul Social Democraţiei Independente", iar ambele cereri privesc activităţi de ”educaţie; instruire; divertisment; activităţi sportive şi culturale; servicii ştiinţifice şi tehnologice, precum şi servicii de cercetare şi de creaţie, referitoare la acestea; servicii de analiză şi cercetare industrială; crearea şi dezvoltarea calculatoarelor şi a programelor de calculator; servicii juridice; servicii de siguranţă pentru protejarea bunurilor şi persoanelor; servicii personale şi sociale oferite de către terţi destinate să satisfacă nevoile indivizilor".

De asemenea, deputatul Oana Niculescu Mizil a solicitat şi ea înregistrarea mărcii "Partidul Social Democrat Independent", care include şi "activităţi de natură politică".

Geoană, despre înregistarea PSDI: O variantă de studiu, dar secundară. Proiectul meu e "Noul PSD"

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, referindu-se la înregistrarea la OSIM a mărcii Partidul Social Democrat Independent (PSDI), că aceasta reprezintă, împreună cu altele, o variantă de studiu şi că principalul său proiect politic se numeşte "Noul PSD".

"Noul PSD este principalul meu proiect politic. Zilele următoare grupul de iniţiativă va lansa în dezbatere acest proiect şi în interiorul PSD, şi pentru opinia publică, pentru ca, în final, să devină o platformă ce va fi propusă în cadrul Congresului PSD. Această denumire (PSDI, n.r.), împreună cu altele, e o variantă de studiu, dar secundară proiectului meu principal care se numeşte «Noul PSD»", a spus Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici