Consiliul Naţional al PSD urmează să fie convocat în intervalul 7-12 februarie

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis, luni, convocarea unui Comitet Executiv în cursul următoarei săptămâni, o reuniune a Consiliului Naţional urmând să aibă loc în intervalul 7-12 februarie, a anunţat, luni, preşedintele formaţiunii, Mircea Geoană.

16 afișări
Imaginea articolului Consiliul Naţional al PSD urmează să fie convocat în intervalul 7-12 februarie

Consiliul Naţional al PSD urmează să fie convocat în intervalul 7-12 februarie (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Preşedintele PSD a spus că data exactă a Congresului partidului va fi decisă la Consiliul Naţional care se va desfăşura în intervalul 7-12 februarie.

"Consider că un congres organizat cât mai rapid, cât mai apropiat ca dată, ne-ar permite să ne concentrăm după aceea asupra adevăratelor probleme ale ţării", a mai spus Geoană.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, declara recent că data CN a fost stabilită, de principiu, pentru 12 februarie, el precizând că la Congres se va prezenta o platformă ideologică şi un plan de organizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici