Constantin: Rămân ferm la ideea ca USL să aibă candidat unic la prezidenţiale

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sâmbătă, că propunerea făcută de Dan Voiculescu ca PC să aibă candidat propriu la prezidenţiale l-a surprins şi pe el, precizând că nu se gândeşte, în acest moment, la o astfel de variantă şi că rămâne fidel deciziei ca USL să aibă un singur candidat.

91 afișări
Imaginea articolului Constantin: Rămân ferm la ideea ca USL să aibă candidat unic la prezidenţiale

Preşedintele PC, Daniel Constantin (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Întrebat în legătură cu propunerea lui Dan Voiculescu ca PC să aibă candidat propriu la alegerile prezidenţiale în cazul în care PSD şi PNL merg fiecare cu câte un candidat, Constantin a spus: "A fost o propunere care ne-a luat prin surprindere, chiar şi pe mine. Nu am avut astfel de discuţii în interiorul partidului. Eu rămân însă ferm deciziei pe care o avem în USL de a avea candidat comun. Este obligaţia noastră faţă de români".

El a adăugat că ar însemna destrămarea USL existenţa a două sau trei candidaturi la prezidenţiale.

"Candidaturi separate, două sau trei, ar însemna destrămarea USL. Nu cred că vorm fi văzuţi bine dacă vom avea o asemenea situaţie. Dincolo de a propune un candidat, trebuie să ne consolidăm şi să avem un rezultat bun. În momentul de faţă, eu nu mă gândesc la o astfel de variantă", a arătat Constantin.

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sâmbătă, că "nu este voie" ca USL să participe la prezidenţialele din 2014 cu doi candidaţi, el precizând că dacă totuşi acest lucru se va întâmpla, atunci şi PC va avea un candidat propriu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici