Corina Creţu: Eu susţin vaccinarea obligatorie în ceea ce priveşte bolile copilăriei

Comisarul european Corina Creţu a declarat, marţi, la o dezbatere desfăşurată la Bucureşti şi prilejuită de Ziua Europei, că susţine vaccinarea obligatorie în ceea ce priveşte bolile copilăriei.

128 afișări
Imaginea articolului Corina Creţu: Eu susţin vaccinarea obligatorie în ceea ce priveşte bolile copilăriei

Corina Creţu: Eu susţin vaccinarea obligatorie în ceea ce priveşte bolile copilăriei

„Eu susţin vaccinarea obligatorie în ceea ce priveşte bolile copilăriei. Dacă cele mai avansate state din UE au simţit nevoia să pună în legislaţia lor naţională această vaccinare obligatorie, sunt convinsă că au în spate studii ştiinţifice”, a spus Corina Creţu la o dezbatere la care a fost prezent şi liderul PSD, Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, anterior, în 27 aprilie, întrebat fiind dacă susţine vaccinarea obligatorie a copiilor, că are mari rezerve în a introduce o măsură obligatorie.

”Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici”, a declarat Liviu Dragnea, răspunzând la întrebarea dacă susţine vaccinarea obligatorie pentru copii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici